web analytics

Informatie

Terra Forsa Bamboe palen.

Terra Forsa Bamboe palen zijn een natuurprodukt. Ongelijkmatig, zwak tot sterk in diameter aflopend,(8%-75%), onderhavig aan omgevings omstandigheden (UV, luchtvochtigheid).
Door KOI Bamboe olie en onderhouds middelen te gebruiken zijn verkleuring, schimmel, algen en barsten tegen te gaan.

Terra Forsa Bamboepalen hebben van nature speciale eigenschappen. Aan de buitenkant geeft elke Terra Forsa Bamboe paal een unieke uitstraling, afhankelijk van het type, groei en de behandeling. Maar er zijn ook veel verschillen binnen een soort en behandeling. Terra Forsa Bamboe palen hebben onregelmatigheden in kleur, vlekken, strepen, vorm, afmeting, oppervlakte textuur en in de afmetingen ervan. Zijn groeivorm is van zwak tot sterk tapsvormig, van dik tot dunwandig en relatief rechtlijnig, maar nooit helemaal rechtlijnig.
Terra Forsa Bamboe palen worden gesorteerd na de oogst, gereinigd, behandeld, gedroogd en verduurzaamd.
Bij de groei, het oogsten en transport zijn Terra Forsa Bamboe palen soms beschadigd, omdat Terra Forsa Bamboepalen geen beschermende  schors hebben.
Terra Forsa Bamboe palen kunnen bij het rechten brandpunten hebben. Als natuurlijk product kunnen onzuiverheden en oppervlakkige vorming niet volledig worden uitgesloten. Terra Forsa Bamboe palen worden gesorteerd naar min. respectievelijk max. diameter aan de onderkant ( dikke einde). Dit kan afwijken geven van +/- 8% van de specificatie. De diameters aan het bovenste dunne uiteinde zijn, afhankelijk van het type en de lengte, aanzienlijk dunner (10-75% minder).

Terra Forsa Bamboepalen werken. Dit kan leiden tot kraken en splitsen / scheuren door hun parallelle vezelopstelling. (muv. Guadua). Deze barsten kunnen worden geassocieerd met geluiden als kraken of knallen. Afhankelijk van het type Terra Forsa Bamboe is dit barstgedrag anders:
Met stijgende barstneiging zijn: Indiase, Guadua, Indonesische, Vlaggenstokken, Reuzen Bamboe, Siam / Vietnam, Tonkin, Indonesisch donkere Bamboe, Moso, Chinese donkere Bamboe, Groene bamboepalen.
Scheuren kunnen niet volledig worden gereduceerd, maar kunnen wel geminimaliseerd worden.
Binnen is het handig om de vochtigheid aan te bevelen, die door medische professionals wordt aanbevolen van 45 tot 55%. Ook snelle klimatologische veranderingen met b.v.  temperatuur veranderingen moeten vermeden worden. In de winter en in de zomer verhoogt de droge lucht het scheuren van Bamboepalen.

Terra Forsa Bamboe palen verweren en verkleuren door externe klimatologische omstandigheden. Voornamelijk door neerslag en UV. Echter, Terra Forsa Bamboe heeft zijn eigen natuurlijke (weer-) bescherming door zijn dikke en harde oppervlak. Voor langdurige toepassingen wordt regelmatig onderhoud aanbevolen, afhankelijk van de toepassing, met een geschikte onderhoudsmiddel (bijvoorbeeld KOI Bamboe bescherming), die UV-bescherming biedt en waterafstotend is. Opgemerkt moet worden dat dit slechts een oppervlakte effect heeft, wat kan leiden tot verschillende materiële verkleuring. In ieder geval wordt een meer constructieve weerbescherming aanbevolen. Deze omvatten structurele maatregelen die intensief de verwering minimaliseren (bijvoorbeeld deksels / dakoverhangingen, verticale installatie, geen aarde- of permanent watercontact) tegen gaan.

Bescherming tegen weersinvloeden

Als elk natuurlijk product, weert ook Terra Forsa Bamboe en verandert van kleur. Het is aan te raden om regelmatig Terra Forsa Bamboe te onderhouden met een onderhouds en schoonmaak middel. Wij bieden hiervoor verschillende middelen aan. Deze hebben een UV-filter en hebben een waterafstotend effect. Aangezien lak een oppervlakte effect heeft, kunnen er nog afschifferingen ontstaan.
Verzorging moet elke 1 tot 3 jaar herhaald worden, afhankelijk van verwering.
De denken valt windrichting, kust of meer in het land en zon intensiteit.

Houd er rekening mee dat de bovenstaande eigenschappen Terra Forsa Bamboespecifiek en normaal zijn in termen van soort, kleur, korrel, vorm, afmeting, textuur, kraken en zuiverheid.
Voorbeelden van monsters zijn geen bindende en gegarandeerde eigenschappen van een natuurlijk product.

Wij zijn leverancier van KOI Terra Forsa Bamboe oliën, lakken, verduurzaming producten.

Koi bamboe palen en tuinschermen onderhoud bamboe meubel onderhoud voor binnen en buiten bamboebeits voor bamboe tuinschermen en bamboepalen Koi bamboe olie voor donkere bamboepalen en donkere bamboe tuinschermen maakt u bamboe schoon in gemak,renovator bamboe onderhouds olie voor natural bamboepalen en tuinschermen
           
bamboepalen geven CO2 reductie,voor een beter klimaat. Help mee aan het hergebruik of recycling van uw bamboemeubelstuk. Geef uw bamboebed, bamboe kaptafel kast of andere bamboe slaap-, of woon- kamer meubel een 2de kans. Voor een beter milieu en u helpt mee aan een verdere CO2 reductie. Dit product is recyclebaar. Geef het af bij een verzamelpunt of contacteer ons. Wij ondersteunen de circulaire economie.

Translate »